Det her er bundærligt, endnu en blog om det at være kvinde i det danske samfund. Jeg er ikke meget anderledes end alle andre. Jeg lever hverken et fint og flot liv, og jeg har heller ikke en hverdag, som er lutter lagkage og champagne – selvom det ville være at foretrække.

For at få nogle fakta på bordet, så er mit navn Mathilde Majlund. Jeg er rundet de 24 år, og så læser jeg i skrivende stund en Pba. I international handel og markedsføring på EAL i Odense. Jeg er opvokset i den jyske muld, hvor det mest af min familie stadig har sine rødder. Jeg bor selv i hjertet af smukke og eventyrlige Odense, og jeg nyder hverdag at kunne vandre rundt i Odenses charmerende gader, som på engang summer af liv, men stadig har en ro som ingen andre steder.

Udover at være aktiv studerende, skal jeg snart i gang med min praktik, som et led i min uddannelse. Det bliver en spændende tid, der forhåbentlig byder på vækst personligt og i forbindelse med mine fremtidige karrieredrømme.

Jeg vil ikke skrive så meget mere, da du nok skal lære mig at kende, hvis du følger med her på bloggen. Jeg vil tage emner op, som både kan være grænseoverskridende for dig, for mig og for andre at læse. Jeg vil snakke om lidt det hele, og det eneste jeg kan sige er, at jeg er bundærlig og vil aldrig ligge bånd på mig selv og mine holdninger.

Det kræver vist et glas til…

Følg med på min instagram her – hvis du vil se opsatte selfies, dårlige madbilleder og alt det andet picture perfect, som skal ligges der.

 

 

 

 

Obs. Jeg ligger på ingen måde op til alkoholisme i mine indlæg. Hvis jeg skulle støde nogle med mit blognavn, mine små ’drik mere’ -kommentarer osv. vil jeg blot sige, at det er ikke min hensigt, mere ment som et frirum for dig, hvor du (forhåbentlig) kan nyde min blog med et glas vin og slappe af i mens.