Bare rolig – det er lovligt og du vil nyde godt af det.

Når mad og vin passer sammen som, nå ja mad og vin.

Der er noget skønt over dem, der brænder for en sag og man faktisk kan mærke det fra første fod indenfor. Jeg var blevet tagget af min mor i en begivenhed hos disse ildsjæle. En lille smagning af 10 lækre vine til en flad halvtredser. Der var tilmed ikke sparet på godterne, der rangerede fra 100 og forbi de 300 kroner per flaske. Det er dejligt for en person som mig, der stadig ikke har pengene til en 300 – 400 kroner dyr vin.

Har du gættet det? De er placeret lige her i Odense, min hjemhavn. Jeg taler naturligvis om Bichel Vine. De kobler mad med vin, så alting bliver sat korrekt sammen. Efter mit lille visit til deres smagning blev jeg inviteret med til deres tyske vinfestival – og sikke en. Jeg havde ventet et lille og nøje udvalgt sortiment, da billetprisen lå på under 100 kroner. Men igen formåede de at overraske med 30 slags vine, som man frit kunne boltre sig i. Jeg fandt da også min klare favorit, som du kan se herunder.

Matthias Gaul

Desuden, kan du se 4 andre udvalgte på min Instagram story highlight. Maden var en lille hapser fra Oluf Bager Gaard, som naturligvis var en lille karry wurst og nogle ristede kartofler.

Det var en oplevelse, som jeg var utrolig glad for at deltage i – og jeg vil anbefale, at du i fremtiden gør det samme. Og du er faktisk heldig. Du kan komme med til rødvinslægens bord, som er et kombineret foredrag og smagning med Erik Skovenborg. Det foregår d. 20. juni kl. 18 i Odense. Og ja, jeg skal da helt sikkert med. Skal du? Det koster kun 150 kroner for en hyggelig aften, hvor du lærer lidt om vin i maden, vin som social smørelse og naturligvis alle de fordele, som der er ved vin. Det kan man ikke sige nej til.

De er desuden mange andre fede tiltag, som du kan se meget mere om på deres hjemmeside, hvor du også finder mange af deres vine og specialiteter. De får mine varmeste anbefalinger – og det behøver jeg ikke sige fordi, at de har været så venlige at invitere mig med til deres arrangementer. Jeg mener det, da jeg ikke føler mig malplaceret i butikken, som både ny i vinens verden og som prisbevidst forbruger. Hos dem rådgiver de med åbne arme – besøg dem, næste gang du er i Nørregade.

Husk at drikke et glas til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare rolig – det er lovligt og du vil nyde godt af det.