Jeg gør det sgu.

Bare rolig – det er lovligt og du vil nyde godt af det.

Jeg indgik for nogle måneder siden et samarbejde med Vinimondo og i den forbindelse, kom de med et par sjove flasker – nogle sjovere end andre og dem skal du høre om i dag.

CannaWine er den første af sin slags i Europa, da vi stadig ikke er helt overbevist omkring hashens positive indvirkning. Jeg vil slet ikke begynde på at fortælle dig omkring CBD og dens effekt på forskellige sygdomme. Jeg vil derimod fortælle dig, at der nu findes et alternativ til at ryge, tage olier eller andet for at opnå effekten af CBD – det er tilmed organisk.

CannaWine fra Vinimondo

Inden jeg dykker ned i indholdet, vil jeg tage dig gennem smagsoplevelsen. Jeg fik to slags, som jeg skulle smagsteste – en rød og en hvid. Den hvide har en meget citrusagtig smag, der opvejer lidt for den næsten tis-gule farve. De er nemlig ikke filtreret, hvorfor du vil opleve en uklar væske. Dernæst vil du opleve en urteduft, der får dig til at tænke græs og krydderurtehave. Den første fornemmelse på tungen, siger mere saftevand end vin, men hæng lige på lidt endnu. Du oplever nu en eksplosion af citrus, som giver dig fornemmelsen af drinks. Du kunne med fordel blande denne hvidvin op med tonicvand, det ville være et frisk twist til sommerens starterdrink.

Kigger vi derimod på den røde CannaWine, finder du en dybrød og, ligesom den hvide, en uklar væske. Den dufter virkelig  mere af urter end den hvide. Her for man virkelig fornemmelsen af hash. Den virker umiddelbart flad og ribenasaft-agtig. Jeg var dog mere overrasket over smagen, der faktisk smagte mere af vin end den hvide. Rødvinen skinner mere i gennem som en rigtig vin, men den smager dog mere af urt end den hvide. Der er helt sikkert tale om en let rødvin, som kan drikkes af både kvinder såvel som mænd.

Begge vine skal serveres iskolde og jeg ville putte yderligere is i. Desuden ville jeg toppe den hvide med en citronskive og tonicvand. Den røde ville jeg drikke med danskvand og en appelsinskive – velbekomme.

Den hvide er henholdsvis Garnacha- og Macabeo-druen og den røde er Garnacha- og Carinena-druen i blandingsforholdet 50/50. Begge har en alkoholprocent på 14,5. Gennem CannaWine kan du indtage 50 mg CBD-ekstrakt per flaske. Der er en anelse THC i, men det er holdt indenfor den lovlige grænse på 0,2% hamp-ekstrakt.

Min dom over disse flasker er, at de ikke har formået at skjule hashens velkendte urtesmag og duft. De har dog formået at give et alternativ til dem, der ønsker et – og det er okay. Da jeg ikke har behov for effekten fra CBD eller THC, vil jeg nyde min almindelig vin og gladelig fortælle dem, der har behov for et alternativ, at der nu findes et. Du kan tilmed købe den på nemlig.com. Du sparer tilmed 20 % i skrivende stund.

Husk at drikke et glas til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gør det sgu.