Det er okay at nyde denne 10-åriges charme.

Jeg gør det sgu.

Undskyld mit sprog. Men jeg gør det, jeg gør noget. Ved du hvad, jeg gør? Jeg opretter en virksomhed. Jeg hæfter alligevel for det hele selv. Der er ingen udgifter til leje af lokaler eller til indkøb af produkter. Der er faktisk ikke nogen udgifter overhovedet, så hvad venter jeg på?

Selvstændig kvinde

I realiteten venter jeg til d. 1. juni. Der bliver jeg ledig.  Nu vil jeg være min egen leder. Min egen chef. Boss lady, maybe? Nej, nu går det vist for vidt. Jeg bør jo lige få den første kunde i huset. Er det dig?

Uanset om det er dig eller en anden, bør du nok få at vide, hvad jeg kan tilbyde. Det har jeg gjort mig et par tanker omkring – den bedste forklaring er følgende:

Jeg tilbyder dig en marketing medarbejder uden, at du skal ansætte mig fast i virksomheden. Det betyder, at du får mig til en fast timepris, hvor jeg kan sætte system i din strategi, skrive dine tekster, poste regelmæssigt på de sociale medier og generelt få styr på markedsføringen internt og eksternt i virksomheden. Hvad enten det drejer sig om 2 timer i ugen eller 37 timer er underordnet. Når du så er finito med mig, kan samarbejdet ophøre og du slipper for at få en sag på halsen omkring en ubegrundet fyring.

Simpelt, ikke? Jeg henvender mig naturligvis til dem, der ikke har behov for en fast marketing medarbejder. Jeg vil gerne hjælpe dig, der har travlt med at få sendt ordre af sted, besøge kunder, afholde yogahold eller noget helt fjerde. Den ligesindede selvstændige, der ikke har nok timer i døgnet eller den veletableret mindre virksomhed, der mangler en ekstra hånd.

Mine kompetencer ligger indenfor en bred vifte af opgaver – men som du kan læse her, jeg er ikke eksperten, der optimerer din Facebook kampagne strategi til sindssyge højder. Jeg er den, der sætter de første i gang og sørger for, at de får et udmærket afkast. Sådan er det hele vejen omkring. Jeg ved, hvad der rører sig på alt fra SEO, Google Ads, tekstforfatning, SoMe, Influensers til strategioptimering. Desuden er jeg mere end klar på at lære nye skills, så i fremtiden kan jeg forhåbentlig også tilbyde billedredigering og designoptimering.

Har jeg fanget din opmærksomhed, så lad os tage en kop kaffe – jeg kan kontaktes på telefon 20696699 eller mathildemajlund@hotmail.com. Det er helt uforpligtende – jeg kommer gerne til dig og du er også velkommen hos mig. Og som enhver anden jobsamtale, må du gerne se mit CV inden da.

Hvis du ikke er helt overbevist endnu, så kan du blive hængende lidt omkring min instagram mathildemajlund eller her på siden, hvor jeg løbende vil poste omkring trends og tendenser, gode råd og tips til din markedsføring. Så ses vi måske en anden gang.

Husk at drikke et glas til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er okay at nyde denne 10-åriges charme.