Tørstig torsdag fejrer kærligheden til Provence.

Du er den eneste, der kan gøre noget ved det.

Der er mange der mener, at når der sker noget nyt, så har man en periode, hvor man er helt vildt glad, dernæst opdager man kulturen, så kommer reality-tjekket – og så skal man vænne sig til kulturen, de ting, man ikke er vant til og finde en hverdag. Det er faktisk en model. Modellen hedder Culture Shock og den beskriver meget godt det, der sker, når man møder noget nyt og ukendt.

Jeg har i fasen, der hedder tilvænning, når det kommer til mit nye job. Jeg startede for 2 uger siden og det betyder, at jeg har været igennem kulturchokket. Hvis du følger med over på min Instagram, mathildemajlund, kan du se, at det var lige præcis torsdag. Jeg var ked af det og frustreret over, at det ikke var lige så rosenrødt, som jeg havde regnet med. Der er jeg heldigvis en person, der ikke lader mig slå ud.

Der findes ikke noget værre for mig, end at lade mig påvirke af de negative tanker. Af den grund prøver jeg så vidt muligt at tænke positiv. Det betød, at jeg fredag stod op, satte et smil på og kørte på arbejde med den overbevisning, at i dag skulle være en god dag – og det blev det!

Mindset er virkelig en stærk ting. Det er en ting, som jeg kan skrive under på. Jeg har altid været en, der let blev påvirket af negativitet, men heldigvis også den anden vej. Det er så vigtigt for mig at tænke positivt og bare for at give jer et eksempel på, hvor let mit mindset bliver påvirket:

’’Jeg har boet lidt over 4 år i min store 120 kvadratmeter lejlighed mit i Odense. Jeg har få gange sovet i det værelse, der snart skal være Frederik og jegs soveværelse, men det er i den ende, hvor der er en mørk gang op ad en trappe, der larmer, når man går på den. Hver gang jeg vender ryggen til, så løber det mig koldt ned ad ryggen – og jeg ser mig flere gange tilbage.’’

Lige meget hvor mange gange jeg fortæller mig selv, at der ikke er noget, så bliver jeg nervøs. Men jeg vil sige, at jeg prøver at tænke positivt. Det bliver jeg ved med indtil, at der står en bagved mig. Det, du skal få ud af dette indlæg er at se det positive i alt og se det negative, som en mulighed for at lære dig selv bedre at kende.

Husk at drikke et glas til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tørstig torsdag fejrer kærligheden til Provence.