Tørstig torsdag har været en tur i det franske.

Hvad dælen giver man en, der elsker vin i gave?

Jeg fylder hele 25 i morgen, hvor jeg har inviteret mine familie og venner over til tapas, hygge og masser af vin. Men hvad giver man egentlig en vinelsker som mig i gave? Her skriver jeg ikke et tørt blogindlæg om dyre vintage flasker eller støvede bøger – nej her får du min ærlige mening til, hvilke sjove gaver en vinelsker som jeg gerne vil have i dagligdagen. Jeg skal nok købe de flasker, som jeg selv vil have.

Så lad os kigge på, hvad en vinelsker mangler i sit liv af fede og fine gadgets – for den første er nemlig en, som jeg har haft i lang tid. Den er jeg selv ret glad for – og det kan faktisk blive din. Min Champagne Club t-shirt er mit dyreste eje, når vi snakker vin-gadgets. I morgen kan du deltage i en konkurrence om en Champagne Club t-shirt og en flaske champagne, så følg med på mathildemajlund omkring kl. 12.

Næste gave kommer til undsætning, når der skal drikkes vin udenfor. Måske sidder du med samme udfordring, som jeg? Jeg synes nemlig det er så hyggeligt at drikke vin på græs om sommeren eller sidde ved stranden og nyde kølige dråber. Men du har svært ved at sætte glasset ned, da det risikere at vælte – ikke længere! Her på siden finder du nemlig Outdoor Wine Glasses, der med deres spidse stilk giver mulighed for at stikke det i jorden. Kan jeg få 10 af dem, tak?

Hvis vi stadig tænker vindrikning udenfor, så har du sikkert også oplevet at vinen hurtigt bliver varm. Jeg faldt selv over denne og købte den med det samme. Det er en lang tryllestav af is, som går under navnet Corkcicle Air. Den fylder ingenting og holder din vin kold i meget længere tid – og så fylder den ikke særligt meget. Den er perfekt i picnickurven!

Men nok om udendørsaktiviteterne – vi rykker ind i bruseren. Du har sikkert haft en kæreste eller selv gjort det et par gange eller flere. Du har nydt et glas vin i bruseren eller i badekarret, men har manglet et sted at opbevare det stakkels vinglas. Løsning er her og den hedder Sipski Shower Wine Glass Holder. Jeg er vild med det, så den må jeg eje. Så tror jeg, at jeg kan drikke vin i alle rum i huset.

Hvad ønsker du dig til fødselsdag? Og har du en vin-gadgets, som du vil dele med mig, skal du bare skrive. Jeg elsker at få inspiration til nye sjove gaver.

Husk at drikke et glas til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tørstig torsdag har været en tur i det franske.