Tørstig torsdag har taget proppen op på en formidabel navnesøster.

Jeg har en bachelorgrad.

Jeg skriver indlægget her, da jeg var til min afsluttende eksamen i fredags. Jeg har nu en bachelor i international handel og markedsføring – hvilket er både godt og skidt. Jeg er glad for at have afsluttet denne uddannelse og valgt ikke at læse videre lige nu. Jeg drømmer stadig om en kandidatgrad, men da jeg valgte nogle valgfag fra og andre til, så kan jeg ikke læse direkte videre. Nu er det tid til at skulle prøve dagpengesystemet af og finde drømmejobbet. Det kommer i nok til at høre mere om.

Tilbage til eksamenen i fredags. Den gik overhovedet ikke som ventet – det gør også, at indlægget her bliver anderledes. Jeg ville have skrevet om, hvordan jeg forbereder mig, men jeg bliver nødt til at ventilere mine følelser og tanker omkring den eksamen.

Jeg er på ingen måder en 12-talspige, der altid får høje karakterer, men da min lærer sagde tallet 4, der var jeg i chok. 4 er fint, det er bestået og jeg vil ikke lade mig slå ud af det, men jeg var ikke forberedt på det. Jeg vidste godt opgaven ikke var til 12, men da jeg typisk kan redde mig til fremlæggelsen, var jeg ikke klar på den dom. Det er ingen undskyldning, men alle andre den dag fik ligeledes 4 og 7, hvilket i mine øjne vidner om en lærer, der ikke fandt det han ledte efter i nogen af os.

Det nytter heller ikke at gå og være ked af et tal, som i mit tilfælde er et øjebliksbillede af mine evner om et emne, jeg ikke selv brænder for. Jeg brænder ikke for salg og jeg går ikke op i salgsprocesser, så når de siger, at de ikke ved om min opgave vil kunne fungere i virkeligheden, kan jeg jo være ligeglad – det var heller ikke meningen den skulle det, den skulle udelukkende vise min viden omkring salg og salgsprocesser.

Her faldt jeg i gennem, hvilket blot vidner om, at jeg ikke skal være sælger. Jeg er formidler. Jeg finder min passion i at formidle historier til mennesker gennem reklamer og markedsføring. Og man kan sagtens sælge gennem markedsføring, det er bare en anden form for indirekte påvirkning. Det skal siges, at opgaven hænger meget sammen med min praktikperiode, hvor jeg skulle ud af, hvordan Skribenterne kunne øge deres salg på et høj konkurrencemarked. Kold kanvas, som i kan læse om i mit blogindlæg her, var en af mine arbejdsopgaver. Da jeg ikke bryder mig om det, var det tydeligt, at min opgave bar præg af det – set i bakspejlet var det nok en dårlige idé at skrive om et emne, som jeg selv havde stærke holdninger og meninger omkring.

Det er der desværre ikke noget at gøre ved. Jeg håber bare, at min fremtidige arbejdsplads ser mig og ikke min afsluttende karakter. Jeg kan så meget mere og ved så meget mere om ting, som jeg brænder for. Karakteren skal ikke sige alt om mig, men kun lære mig, at jeg er meget mere end det 4-tal.

Husk at drikke et glas til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tørstig torsdag har taget proppen op på en formidabel navnesøster.