Tørstig torsdag har vendt flasken til Ribera del Duero.

5 podcast – der både lærer, underholder og motiverer.

Podcast er en stor ting og har været det i noget tid nu. Jeg startede selv med det for lidt over et år siden, og jeg må indrømme, det har taget mig med storm, hvor lækkert det er at lytte til. Jeg vil her dele et par af dem, som jeg lytter til ofte og finder meget inspiration og glæde i.

Den første af dem, er også den som jeg startede med at lytte til først – Fries before guys. Det er en formidabel podcast, der tager alle emner op. De 2 skønne kvinder Nanna og Josephine tager en igennem deres liv, det at være kvinde på alle tænkelige måder og det at eksistere generelt. Jeg tror ikke, at der ikke er et emne, som de 2 ikke ville kunne tage op. Den henvender sig nok i første omgang til kvinderne, men jeg synes bestemt den er sjov, fantastisk underholdende og ikke mindst fyldt med lærerige samtaler, som kan lære en om livet – hvilket også gør, at mænd kan få noget ud af de 2 pragtfulde kvindfolk.

Den anden, som jeg gerne vil fremhæve her, er endnu en kvindelige podcaster. Busigirl podcasten er en podcast, hvor man tages ind bag ved nogle af de dejligt travle kvinder, der enten er gået selvstændig eller arbejder hårdt i deres branche. Terese Ask snakker om alt fra skønhed for travle kvinder, til kosten, det at rejse og det at nå sine mål. Den er super skøn og det er en af de nyeste, som jeg er begyndt på. Jeg hører lidt podcast, som jeg ser serier på Netflix. Vil gerne hører alle episoder i en periode – og så venter jeg på den næste sæson. Busigirl er lige gået i gang med 2 sæson – så nu skal jeg til at følge med igen.

Den tredje podcast har jeg fundet på P1. Høje hæle og store beslutninger, følger en kvindelig leder, som skal have et nyt job. Den er virkelig god, hvis du godt kan lide at få lidt fakta bagved. Da vi følger en kvinde, bliver perspektivet for ledelse sat op som mand vs. kvinde – og det er vildt interessant. Den er ved at være lidt gammel, men jeg synes bestemt stadig den er værd at lytte til, hvis du, som jeg, er interesseret i at gøre karrierer som leder.

Når jeg skal lærer noget og holde mig lidt opdateret med markedsføring – så lytter jeg til Halfdan Timm og Emil Kristensen, der er bag Marketing Brief. De tager alle mulige emner op, hvor de både giver tips og tricks til forbedringer, der kan bruges i din online marketing og så spår de lidt om fremtiden og taler lidt om de nye tiltag. Dem er der ikke for få af, når det kommer til markedsføring på internettet. Hvis du har en online forretning eller ligesom jeg selv prøver at slå igennem på sociale medier – så er det et lyt værd. Bonus er, at episoderne kun varer 10 min.

Den femte og sidste podcast, som jeg vil slå et slag for i denne omgang er The Daily Boost. Den er amerikansk med amerikansk på. Hvilket godt kan være lidt anstrengende – men jeg synes faktisk, at den hjælper med lige at få styr på nogle ting, tanker der hober sig op og giver det der daglige boost. Episoderne er kort, så du kan lytte til den om morgenen, når du fikser håret, ligger makeup eller drikker kaffen. Der er mange episoder, da de lægger op hver dag. Find dem, der inspirerer dig og giver dig det, som du har brug for.

Hvis jeg ikke lytter til podcast om morgenen, så er gør jeg det, når jeg løber eller drikker et glas vin om aftenen. Hvad lytter du til? Måske du kan inspirere mig til nye podcast, som jeg skal hører.

Husk at drikke et glas til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tørstig torsdag har vendt flasken til Ribera del Duero.