Skal 2019 være det år, hvor du rydder op i de usunde påvirkninger?

Tørstig torsdag har vendt flasken til Ribera del Duero.

Det er tid til den første tørstig torsdag, hvor jeg anmelder en vin, der vil gøre det godt til weekendens hygge. Du vil for fremtiden finde en bred vifte af vine, der både variere i pris, smage, farver og hvilke selskaber, de gør det godt i. Så uanset om du skal til familiemiddag, have venner over eller holde en ordentlige tøsefest, kan du her finde inspiration til en vin, der passer til.

Den første til at få lov og få korken af på denne formidabel tørstig torsdag er denne fine sag:

Minderne fra julen i Spanien kan sagtens beskrives med den dejlige Pago de Carraovejas fra Ribera del Duero af årgangen 2015. Den er stadig rimelig ung, da vi drak den julen 2018. Men den er en god kraftig en af slagsen, som vil passe godt til lam og andre mere krydrede kødretter.

Den er fremstillet af 90 % Tempranillo eller Tinto Fino som det hedder i området, med lidt Cabernet Sauvignon og Merlot for resten. Det er en drue, der oftest er benyttet i de spanske Ribera del Duero område, da den har det godt i den kalkmættede jord, som findes i området.

Da vinen indeholder meget Tempranillo for du en vin, der både er fyldt med krydderier, såsom lakrids og lækre solmodne blommer og brombær. Den er bestemt et køb værd, og du kan finde den følgende steder – hos Theis Vine. Men du kan også finde selve huset Bodega Pago de Carraovejas hos Vinens Verden.

Jeg vil gerne drikke den igen, da du virkelig får en god vin for pengene.

Husk at drikke et glas til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal 2019 være det år, hvor du rydder op i de usunde påvirkninger?