Portvin hos Nørregade Vin.

Farvel 2018 og hej 2019 – hvad bringer du mon?

I 2018 fyldte jeg 24 år, hvilket jeg altid gør den 2/2 – som betyder, at jeg fylder 25 om en lille månedstid. Jeg kigger lidt tilbage på året der er gået, og hvordan mit 25 år gerne skal gå og hvad jeg selv vil opnå.

2018 og mit 24 år har budt på mange ting. Jeg havde et par måneders turbulent kærlighedsliv i første halvdel af året, som både bød på stalking og chikanering. Det lærte mig virkelig en del om faresignaler, at lige børn leger bedst, at jeg ikke kan redde alle og hvor mine egne grænser går. Men 2018 var også året, hvor jeg skulle i praktik – hvilket også lærte mig en helt masse personligt og hvilke veje jeg skal gå. Praktikken blev i Skribenterne ApS og du kan læse meget mere om hele oplevelsen i blogindlægget her.

Men fra idéen om fast arbejde fra slutningen af 2018 til at starten af 2019 bliver på dagpenge, det havde jeg ikke regnet med skulle ske. Jeg stoppede i praktik efter 3 måneder, gik i gang med at skrive min bachelor og sagde mit studiejob op i december – hvilket har givet mig en frisk start på 2019, som starter ud med en aflevering af bachelor den anden dag i året. Det betyder, at jeg i 2019 afslutter min bachelor i international handel og markedsføring. Da jeg ikke har et arbejde efter endt uddannelse er det på dagpenge. Og det er jeg rigtig fint tilfreds med i første omgang…

.. fordi, det giver mig tid til at fokusere lidt på den her blog. Juhuuu! Jeg startede nemlig bloggen her i august sidste år, og den har ikke fået den nødvendige opmærksomhed – specielt ikke med bachelorskrivning og praktik, studiejob osv. Jeg har allerede store planer på vej, som blandt andet betyder flere faste indlæg her. Du kan glæde dig til tørstig torsdag, hvor jeg anmelder en vin, der kan drikkes i weekenden eller når som helst selvfølgelig. Motivation mandag bliver en god blanding af ting, der kan motivere dig samt tips og tricks, der kan gøre ugen bedre og nemmere for dig. Derudover håber jeg, at jeg kan vækste med min blog, lande mit første samarbejde og købe endnu bedre vin.

10 andre ting der skete i 2018:

Mistede min morfar

Tinderbox i Odense

Fejrede jul i Spanien

Havde næsten smidt 100.000 i en startupvirksomhed

Deltog på mit første webinar

Tog til Dermot Kennedy koncert i Hamburg

Købte mine første kasser med vin

Købte over 200 flasker vin i 2018

Blev kærester med F

Startede en drinksklub med gode veninder

Jeg håber virkelig, at du vil følge med i min forunderlige verden af personlige historie, vinanmeldelser og kampen for at finde et spændende job i 2019. Jeg lover dig, at det bliver super spændende.

Husk at drikke et glas til.

1 kommentar

  • Anita

    Jeg glæder mig til at følge med i dit liv her på bloggen og ønsker dig held og lykke med at finde et dejligt job ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Portvin hos Nørregade Vin.