En rødvin man kunne drikke mere af.

Overskud, forelskelse og glæde.

Jeg er forelsket. Sådan helt ned i maven, fjollet og lyserød skyagtig forelsket. Han får mig til at smile på den her lille skolepigeagtige måde. Kender du følelsen? Det er godt nok lang tid siden, at jeg har haft den glæde boblende indeni mig. Det er næsten for godt til at være sandt. Men lige nu lader jeg mine negative tanker være, og jeg nyder bare at være tilstede i alt, hvad det her indebærer.

Men der er en bagside af medaljen, fordi jeg får ikke gjort de ting som jeg burde. Jeg har det ikke dårligt over det, fordi jeg er for engangsskyld oprigtigt glad – men jeg ved, at jeg godt kan lide struktur. Så hvordan får du den tilbage eller ind i de nye kapitler i ens liv? Jeg er nemlig ikke i dårligt humør, og det er bestemt ikke overskud, der mangler. Jeg vil bare meget hellere snakke dybt end at løbe 5 km. Jeg vil meget hellere putte på sofaen hele søndagen end at støvsuge lejligheden.

Der er ikke noget dårligt over dette indlæg, men ligesom at mangel på selvsamme ord, som i overskriften, kan tynge dig ned og få dig til at ændre dine vaner – så kan de glade episoder også få dig ud af rytmen. Jeg får f.eks. ikke trænet for tiden, da jeg inderligt hellere vil være sammen med den her skønne person, som jeg har mødt. Nætterne bliver brugt på berøringer, omfavnelse og snakken – som ingen ende vil tage.

Jeg nyder det, men den dårlige samvittighed er så småt begyndt at snige sig ind på mig. Det betyder ikke, at jeg skal stoppe med det, der gør mig glad. Men jeg skal til at finde fodfæstet og strukturen tilbage og finde mig til rette i det. Det er ligesom et nyt job, du skal lige lære spillereglerne, arbejdskulturen og hvordan man gør tingene – for derefter at få en ’’hverdag’’ igen.

Nogle af de ting, jeg tænker at implementere henover den næste måned er:

Træn 30 min – fremfor den 1,5 time, som jeg brugte før.

Løb og full body program

Hold lejligheden ren – i stedet for at gøre hovedrent

Støvsug, tørre overflader osv. af i hverdagen

Planlæg ting – Skriv det i kalenderen

Læg træning, dates, bachelorskrivning og rengøring i kalenderen

Jeg håber dette kan bidrage til lidt mere struktur i min fantastiske hverdag, så jeg kan nyde glæden ved livet endnu mere og ikke lade den lille dårlige samvittighed snige sig indover mig.

Husk, der skal være plads til forandring og perioder, hvor du ikke får gjort det, som du burde – for det er vigtigt at nyde livet og alle dens finurligheder.

Jeg drikker et glas mere i aften og nyder, at jeg er så privilegeret, at jeg kan tage disse friheder.

1 kommentar

  • Anita

    Det er bare så dejligt at læse! Du fortjener alt den glæde og nyd det ❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rødvin man kunne drikke mere af.