Ingen afstand er for stor til os to.

Når sødmen tager over.

Da Anita og jeg mødtes i fredags, trak vi proppen op på dette lyserøde eksemplar på en hvid Zinfandel. Live Big! White Zinfandel fra California, USA har en smuk lyserøde farve, der stammer fra mostens kontakt med drueskallerne, som altid efterlader en signifikant farveforskel. Jeg er selv stor fan af Zinfandel-druen, når det kommer til rødvin – så jeg var spændt på, hvad denne vin kunne.

Dens fine etikette og navn er en hyldest til de innovative iværksættere i Amerikas automobilindustri. Deres opdagelse af masseproduktion har gjort industrien til det, som den er i dag. Det er bare synd, at vinens smag ikke afspejler etikkens smukke budskab. Den beskrives selv, som en vin der har en fin balance mellem sødme og syre – men både Anita og jeg er enige om, at det er mest til den søde side. Vi valgte drikke den til lidt ost og pølse, hvilket den i hvert fald ikke passer til. Den skal serveres iskold – og måske går den bedst til en velkomstdrink til sommerfesten.

Dette er vin, der ikke falder i min smag – men hvis du er til noter af citrus, jordbær og kirsebær med en elegant afslutning, kan denne vind varmt anbefales. Jeg ville ikke selv købe den igen, men det skyldes udelukkende dens sødme, der efter et glas, bliver for meget.

Jeg ville ikke drikke et glas til.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen afstand er for stor til os to.