Når sødmen tager over.

En rødvin man kunne drikke mere af.

Jeg er vild med spanske vine, og her har vi med en vin at gøre, som jeg gerne ville drikke mere af. Lo Petit de la Casa er en rødvin fra Priorat området. Huset hedder Trossos del Priorat, og de har en del andre vine, som jeg vil overveje at kigge nærmere på.

Vinen her er en blanding af Cabernet Sauvignon og Grenache, hvilket er med til at give den en god fyldighed. Jeg drak flasken her sammen med Anita til en god bøf bearnaise – det kunne den sagtens bærer. Dens intensitet er ikke for meget og selv, hvis du er nybegynder til rødvin, kan du drikke denne. Den er en anelse tør bagerst i munden, men sammen med den fede bearnaise gik det fantastisk.

Det er en vin, som Bov Kro har på kortet – og hvis du slår vejen forbi deres hyggelige kro i Sønderjylland, så bør du bestille denne flaske til deres bøf bearnaise. Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde hverken maden eller denne vin.

Der er ikke så meget andet at sige om denne vin – jeg er fan og det bliver du også. Jeg burde endda bestille et par flasker til de sene vinternætter.

Jeg huskede at drikke et glas til af denne.

1 kommentar

  • Jeg har aldrig været så god til rødvin, personligt, men jeg kan godt lide idéen om at få et lækkert glas vin til noget godt mad. Jeg tror, det er noget, man skal lære 🙂
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når sødmen tager over.