En god problemformulering er som et godt glas vin.

The Vinecrafter.

I går var en herlig aften sammen med 2 af de skønneste kvinder. Som altid, når vi er sammen, drikker vi en masse vin. I går var ingen undtagelse, men som jeg har skrevet før, så er jeg virkelig dårlig til at få taget et billede af de flasker, jeg drikker. Men så er det godt, at jeg kan få andre til det. Så der kommer en anmeldelse af de andre flasker senere. Jeg nåede dog at få et billede af den første, så i dag for i anmeldelsen fra endnu en Netto vin – The Vinecrafter. Det er din, som du kan se på billedet nedenfor til venstre.

The Vinecrafter kommer fra skønne Sydafrika. De er et brand under vin huset KWV, som er et af de største i Sydafrika. Uden at vide det, kunne jeg forestille mig, at The Vinecrafter er ligesom Curious serien fra Albet i Noya. De har forsøgt at ramme markedet med en prisbillig vin, som kan tilfredse masserne med et godt alternativ til de nogle gange dyre vine. Men hvordan er de så lykkedes med det?

Jeg smagte The Vinecrafter, Sauvignon Blanc 2017 i går aftes, først som et glas inden mad og derefter til maden. Og jeg må sige, at prisen taget i betragtning, så er det et fint glas til prisen. Den gør ingen fortræd, og den er hverken sur eller for sød. Den føles behagelig i munden, og så er den let at drikke. Jeg sætter selv pris på virkelig god vin, hvor der er kælet for detaljerne – det er der ikke her, men det var okay til en studerende som jeg selv, når det skal være billigt. Hvis du ovenikøbet ikke er så vild med vin, men gerne vil lærer det, kan denne flaske være en god start.

De beskriver selv paletten i vinen som elegant og forfriskende. Den indeholder aromaer af fersken, grønne figner, passionsfrugt og guava. Den er let at drikke, samt behagelig og fyldig med dens hint af abrikos og mineraler.

Ville jeg købe den igen? Mmh, det ville jeg måske nok, men så også kun fordi, at den koster omkring 40 kroner i Netto. Det er vist lige til at overkomme. Den er til gengæld god til en picnic, da den er med skruelåg. Jeg er selv meget fan af skruelåg, men det er en anden snak, til en anden dag.

Du kan sagtens drikke et glas til af den her vin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god problemformulering er som et godt glas vin.