Content Manager hos Skribenterne.

Værktøjer, der hjælper mig i hverdagen.

Hvad enten det er dine drømme eller hverdagen, som du gerne vil have sat i system, så har de følgende her i hvert fald hjulpet mig. Jeg bruger rigtig meget tid på at skrive ting ned, og jeg får gennem mit arbejde rigtige mange informationer. Det er derfor vigtigt for mig at få det hele med. Den første uge fra den 1. august til den 8. august, brugte jeg tiden på at få sat ting i system. Både hvad angår virksomheden, men bestemt også mit eget liv. Livet er turbulent, så det gælder om at få det hele skrevet ned.

Jeg bruger de følgende ting rigtig meget – og jeg bør egentlig være bedre til at sætte mål, jeg er blevet alt for god til at sætte i system. Men mon ikke det kan lede mig til mine mål engang?

Note funktionen på min telefon.

Den giver mig mulighed for at skrive hurtige tanker ned. Jeg bruger den rigtig meget i køen i Netto, når jeg får de skæve idéer til Skribenterne eller en ny idé til et blog indlæg. Jeg bruger den naturligvis også som indkøbsseddel. Så ja, jeg har 5 noter pt, hvor der står agurk, leverpostej og rugbrød.

OneNote på min private- og arbejdscomputer.

Jeg er tosset med at bruge det program, fordi det er den samme notesbog på begge. Så når jeg sidder i sofaen om aftenen, kan jeg tilgå mine arbejdsnoter – og omvendt naturligvis. Det hele er altid tilgængeligt, og det er dæleme smart!

Trello

Jeg er ikke begyndt at bruge Trello aktivt på arbejdet endnu, men jeg brugte det rigtig meget i mit project management valgfag. Jeg tager den med her, da jeg mener den er fantastisk til at sætte ting i system. Du kan putte markedsføringskampagner ind, hvor der er mange opgaver, som skal holdes styr på. Du kan tildele folk til hver opgave, og du kan markere ting som løst eller at du sidder fast. Jeg er fan.

Du bruger med garanti allerede en af dem, og hvis du ikke gør, så bruger du nok den gule notesblok eller et dejligt kladdepapir. Bare rolig dem bruger jeg også, men det er nu rart hele tiden at have noterne ved hånden. Jeg vil helt sikkert begynde at kigge ind i Trello igen, da det er et fantastisk værktøj, som bliver brugt for lidt. Jeg har lavet hele min bucket liste der:

Jeg blander godt imellem dansk, engelsk og dansk-engelsk. Det kører bare, men hey – der er så mange ting, jeg gerne vil prøve!

Så hvad enten det er arbejdet, hverdagen eller drømmen, som skal skrives ned og sættes i system, kan du bruge en af de 3 eller noget helt fjerde. Gør det, der virker for dig – du skal bare huske at gøre det.

Og husk at drikke et glas til. (Grøn the i mit tilfælde)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Content Manager hos Skribenterne.